3-5-1. سینتیك خشك كردن با هوای داغ…………………………………………………………. ……………………..23

3-6. خشك كردن با مایكروویو………………………………………………………………………. ………………………23

3-6-1. سینتیك خشك كردن با مایكروویو……………………………………………………… ……………………….23

3-7. خشك كردن تركیبی……………………………………………………………………………… …… …………………23

3-8. اندازه گیری رطوبت بر مبنای وزن مرطوب و خشك……………………………….. ………. ………………24

3-9. محاسبه نسبت رطوبت………………………………………………………………………. ………………………….25

3-10. محاسبه شدت خشك شدن……………………………………………… …………….. …………………………..25

3-11. نسبت آبگیری مجدد……………………………………………………. …………………………………………….26

3-12. رنگ……………………………………………………………………….. ……………………………………………….26

پایان نامه و مقاله

3-13. مدلسازی خشك كردن پیاز…………………………………………. ………………………………………………27

3-14. روش تجزیه و تحلیل داده ها……………………………………. ………………………………………………..28

فصل چهارم – نتایج و بحث

4-1. مقدار رطوبت……………………………. ………………………………………………………………………………31

4-2. شدت خشك شدن…………………………… ……………………………………………………………………….35

4-3. تاثیر دما و نوع خشك شدن بر خصوصیات فیزیكوشیمیایی پیاز……….. …………………………….36

4-3-1. رنگ ………………………………………………………………………………………………………………….36

4-3-2. جذب مجدد آب…………………………………………….40

4-3. فرایند خشك كردن تركیبی…………………………………………………………. ……… ……………………41

4-4. مدلسازی خشك كردن پیاز……………………………………………………………… ……………………….43

فصل پنجم – نتیجه گیری و پیشنهادات…………………………………………………… ……………………….52

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...