7

1-5- تهیه و تولید چای (صنعت چای) ………………………………………………………………………………

8

1-6- ارزش غذایی و دارویی چای……………………………………………………………………………………..

8

1-7- اهمیت نماتدهایانگل گیاهیبه ویژه نماتدهای مولد زخم ریشه…………………………………..

9

1-8- مشخصات جنس 1936PratylenchusFilipjev,. ………………………………………………………

10

1-9- نماتد مولد زخم ریشه چای (Tea root lesion nematode) ………………………………………….

11

1-9-1- مشخصات گونهPratylenchus loosiLoof, 1960…………………………………………………

11

1-9-2- دامنه میزبانی نماتد مولد زخم ریشه چای (P. loosi) ……………………………………………….

13

1-9-3- علائم آلودگی نماتد مولد زخم ریشه چای (P. loosi) ……………………………………………..

14

1-9-4- انتشار و بقای نماتد مولد زخم ریشه چای در خاک………………………………………………….

16

1-9-5- زیست شناسی نماتد مولد زخم ریشه چای………………………………………………………………

16

1-9-6- همبستگی دما و رطوبت با دینامیک جمعیت نماتد مولد زخم ریشه چای…………………….

17

1-9-7- راهكارهای مدیریت مبارزه با نماتد مولد زخم ریشه چای…………………………………………

19

1-10- میزان برداشت عناصر غذایی توسط گیاه چای…………………………………………………………….

20

1-11- عناصر غذایی و اهمیت آن در چای …………………………………………………………………………

20

1-12- نقش جداگانه هر یک از عناصر غذایی………………………………………………………………….

23

1-12-1- نیتروژن……………………………………………………………………………………………………………

23

1-12-2- پتاسیم………………………………………………………………………………………………………………

23

1-12-3- فسفر……………………………………………………………………………………………………………

23

1-13- تعریف مسأله و بیان اهداف اصلی تحقیق………………………………………………………………….

24

فصل دوم:ی بر مطالعات انجام شده

2-1- تحقیقات صورت گرفته در زمینه ارتباط نماتدها با عناصر غذایی …………………………………..

26

2-2- مطالعات انجام شده روی نماتد مولد زخم ریشه چای…………………………………………………..

پایان نامه و مقاله

29

2-2-1- مطالعات انجام شده در دنیا……………………………………………………………………………………

29

2-2-1-1- روش های زراعی موثر در کنترل نماتد مولد زخم ریشه چای…………………………………

30

2-2-1-2- انتخاب ارقام متحمل و مقاوم ……………………………………………………………………………

31

2-2-1-3- روش های شیمیایی موثر در کنترل نماتد مولد زخم ریشه چای………………………………

31

2-2-1-4- همبستگی بافت، pH و درصد ماده آلی خاک با جمعیت نماتد مولد زخم ریشه چای

31

2-2-1-5- همبستگی عناصر غذایی با جمعیت نماتد مولد زخم ریشه چای…………………………….

32

2-2-2- مطالعات انجام شده در ایران………………………………………………………………………………….

32

فصل سوم: مواد و روش ها

3-1- نمونه برداری برای بررسی میزان جمعیت نماتد مولد زخم ریشه چای و انجام آزمون خاک..

36

3-2- استخراج نماتد مولد زخم ریشه چای (از خاک و ریشه) ………………………………………………

39

3-2-1- استخراج نماتد از خاک…………………………………………………………………………………………

40

3-2-2- استخراج نماتد از ریشه گیاه…………………………………………………………………………………..

40

3-3- شمارش میزان جمعیت نماتد مولد زخم ریشه چای (در خاک و ریشه)…………………………..

41

3-4- انجام آزمون خاک (اندازه گیری عناصر نیتروژن، فسفر و پتاسیم) ……………………………………

43

3-4-1- اندازه گیری ازت كل در خاک………………………………………………………………………………..

43

3-4-2- اندازه گیری فسفر قابل جذب در خاک…………………………………………………………………….

44

3-4-3- اندازه گیری پتاسیم قابل جذب در خاك…………………………………………………………………..

44

3-5- آنالیز داده ها……………………………………………………………………………………………………………..

45

فصل چهارم: نتایج

4-1- میزان آلودگی و فراوانی نماتد مولد زخم ریشه چای در مناطق نمونه برداری شده…………..

46

4-2- نتایج همبستگی جمعیت نماتد با ازت کل خاک……………………………………………………

49

4-3- نتایج همبستگی جمعیت نماتد با فسفر خاک…………………………………………………….

54

4-4- نتایج همبستگی جمعیت نماتد با پتاسیم خاک………………………………………………………..

60

فصل پنجم: بحث و نتیجه گیری

نتیجه گیری……………………………………………………………………………………………………………………….

69

پیشنهادها…………………………………………………………………………………………………………………………

69

منابع………………………………………………………………………………………………………………………………..

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...