1-3-2 خواص دارویی 6 |
1-2 گیاهشناسی، منشأ و ارقام انار 3
1-3 خواص و کاربرد انار 5
1-3-1 کاربرد و ارزش غذایی 5
1-3-2 خواص دارویی 6
1-4 جداسازی دانه انار 6
1-5- اهداف طرح 9
فصل دوم
بر پژوهشهای پیشین 11
2-1 روشهای مکانیکی دانه کردن انار 11
2-1-1 روش ارتعاشی 11
2-1-2 روش ضربهای 12
2-2 دانه کردن به کمک جت سیال 12
بر مبانی ارتعاش و تحقیقات انجام گرفته بر اساس آن 18
2-3-1 درختتکانهای اینرسیایی و بادی 24
بر تحقیقات انجام گرفته با بهره گرفتن از فناوری جت هوا 25
2-4-1 مبانی نظری جتهای برخوردی 27
فصل سوم
فصل سوم: مواد و روشها 31
3-1 تهیه انار 31
3-2 نحوه کارکرد دستگاه دانهکن انار 32
3-3 معرفی اجزاء دستگاه 33
3-3-1 شاسی دستگاه 33
3-3-2 کمپرسور هوا، مخزن و رگولاتور 34
3-3-3 موتور الکتریکی محرک نازلها 36
3-3-4 نازلها و شیلنگهای باد 36
3-3-5 مدار الکتریکی جهت چرخش نازلها 38
3-3-6 موتور الکتریکی سه فاز 39
3-3-7 اینورتر 40
3-3-8 کاسهگیر انار 41
3-3-9 صفحه شیبدار 41
3-4 تعریف متغیرها و محاسبات 42
3-4-1 محاسبه درصد جدایش 42
3-4-2 محاسبه درصد آسیب ناشی از جدایش 43
3-4-3 محاسبه درصد آسیب ناشی از برش 43
فصل چهارم
فصل چهارم: بحث و نتیجهگیری 45
4-1 بررسی عملکرد دستگاه دانهکن انار با بهره گرفتن از ارتعاش و جت هوا 45
4-1-1 ارزیابی درصد دانههای جدا شده 45
4-1-1-1 در حالت حذف بسامد 30 هرتز 45
4-1-1-1-1 بررسی اثر بسامد ارتعاش حذف شده در دامنههای 2 و 4 میلیمتر بر درصد جدایش دانههای انار 48
4-1-1-2 در حالت حذف دامنه 6 میلیمتر 49
4-1-1-2-1 بررسی اثر دامنه ارتعاش حذف شده در سطوح بسامد 10 و 20 هرتز بر درصد جدایش دانههای انار 50
4-1-2 نتایج بررسی درصد دانههای آسیبدیده ناشی از جدایش 51
4-1-2-1 در حالت حذف بسامد 30 هرتز 51
4-1-2-1-1 بررسی اثر بسامد ارتعاش حذف شده در دامنههای 2 و 4 میلیمتر بر درصد آسیب ناشی از جدایش دانه انار 54
4-2 نتایج ارزیابی دستگاه دانهکن انار با بهره گرفتن از جت هوا 54
4-2-1 درصد دانههای جدا شده 54
4-2-2 درصد دانههای آسیبدیده ناشی از جدایش 55
4-2-3 درصد دانههای آسیبدیده ناشی از برش 56
4-3 مقایسه دو روش دانهکردن انار با جت هوا و ارتعاش با سیستم الحاقی جت هوا 56
4-3-1 نتایج بررسی و مقایسه درصد دانههای جدا شده 56
4-3-2 مقایسه درصد دانههای آسیبدیده ناشی از جدایش 57
4-4 نتیجهگیری 58
4-5 ارائه پیشنهادات 60
منابع و مأخذ 61
فهرست جداول
جدول 1-1 تركیب و ارزش غذایی انار در هر 100 گرم قسمت خوراكی میوه 5
جدول 2-1 مقایسه درصد ریزش میوه در ارتعاش افقی و عمودی شاخه سیب 21
جدول 2-2 مقایسه بین مقادیر محاسبه شده توسط فرمول و مقادیر واقعی درصد برداشت در دامنه و بسامدهای مختلف نوسان 21
جدول 3-1 مشخصات کمپرسور مورد استفاده 35
جدول 4-1- جدول تجزیه واریانس درصد جدایش دانه انار 46
جدول 4-2- جدول تجزیه واریانس درصد جدایش دانه انار 49
جدول 4-3- جدول تجزیه واریانس درصد آسیب ناشی از جدایش دانه انار 52
فهرست تصاویر
شکل 2-1 دانه شدن انار با بهره گرفتن از نقالههای مرتعش 11
شکل 2-2 نمائی از دستگاه دانهکن انار ضربهای 12
شکل 2-3 نمایی از دستگاه دانهکن انار سریج (1985) 13
شکل 2-4 مکانیزم هدایتکننده افشانک در مسیر مارپیچی سریج (1985) 14
شکل 2-5 ماشین دانهکن انار اشمیلوویچ و همکاران (2008) 15
شکل 2-6 واحد جدایش دستگاه دانهکن انار شمیلوویچ و همکاران (2008) 15
شکل 2-7 انواع حرکتهای دوبعدی آزمایش شده توسط خزائی و همکاران (2008a) 16
شکل 2-8 حرکت دو بعدی افشانک در مسیر مارپیچی شکل خزائی و همکاران (2008a) 16
شکل 2-9 افشانک و مسیر حرکت آن، استفاده شده در دستگاه دانهکن انار اکرامی راد (1387) 17
شکل 2-10 نمای ایزومتریک دستگاه دانهکن انار میریان (1388) 18
شکل 2-11 آبگیری مرکبات با بهره گرفتن از دو جت هوا (ناهیر و رونن، 1992) 25
شکل 2-12 شماتیک بازوی رباتیک مورد استفاده برای ایجاد حركت دو بعدی افشانك (خزائی و همکاران، (2008b 26
شکل 2-13 نمایی از دستگاه حبهکن انگور (شبیری، 1390) 26
شکل 2-14 برخورد جت دوتایی بر سطح مایل 28
شکل 3-1 نمای شماتیک از دستگاه ساخته شده 34
شکل 3-2 کمپرسور دو مرحلهای 35
شکل 3-3 رگولاتور فشار با رطوبتگیر 36
شکل 3-4 موتور الکتریکی محرک نازلها 37
شکل 3-5 نمای کلی نازل باد ساخته شده 38
شکل 3-6 ابعاد نازل ساخته شده با قطر 5/3 میلیمتر 38
شکل 3-7 نقشه مدار الکتریکی طراحی شده برای چرخش نازلها 39
شکل 3-8 تصویر مدار الکتریکی طراحی شده برای چرخش نازلها 39
شکل 3-9 موتور الکتریکی استفاده شده جهت ایجاد ارتعاش 40
شکل 3-10 اینورتر استفاده شده برای تغییر دور موتور الکتریکی سه فاز 40
شکل 3-11 کاسهگیر ساخته شده 41
شکل 4-1 درصد جدایش دانههای انار در سطوح مختلف نوع برش میوه 47
شکل 4-2 درصد جدایش دانه انار در سطوح مختلف دامنه ارتعاش 47
شکل 4-3 درصد جدایش در تقابل سطوح مختلف بسامد و دامنه ارتعاش 48
شکل 4-4 درصد جدایش دانههای انار در سطوح مختلف بسامد و دامنه ارتعاش 48
شکل 4-5 تغییرات درصد جدایش در سطوح مختلف نوع برش 50
شکل 4-6 درصد جدایش دانه انار در سطوح مختلف بسامد ارتعاش 50
شکل 4-7 تغییرات درصد جدایش در سطوح مختلف دامنه و بسامد ارتعاش 51
شکل 4-8 درصد آسیب دانههای انار ناشی از جدایش در سطوح مختلف نوع برش 52
شکل 4-9 درصد آسیب دانه انار ناشی از جدایش در سطوح مختلف دامنه ارتعاش 53
شکل 4-10 تغییرات درصد آسیب ناشی از جدایش در تقابل سطوح مختلف دامنه و بسامد ارتعاش 53
شکل 4-11 درصد آسیب دانههای انار ناشی از جدایش در سطوح مختلف بسامد و دامنه ارتعاش 54
شکل 4-12 درصد جدایش دانههای انار در سطوح مختلف نوع برش 55
شکل 4-13 درصد آسیب دانههای انار ناشی از جدایش در سطوح مختلف نوع برش 55
شکل 4-14 تغییرات درصد آسیب ناشی از برش در سطوح مختلف نوع برش 56
شکل 4-15درصد جدایش دانهها در دو روش جت هوا و ارتعاش- جت هوا 57
شکل 4-16درصد آسیب ناشی از جدایش دانههای انار در دو روش جت هوا و ارتعاش- جت هوا 57
فصل اول
ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل و با فرمت ورد موجود است
متن کامل را می توانید دانلود نمائید
چون فقط تکه هایی از متن پایان نامه در این صفحه درج شده (به طور نمونه)
ولی در فایل دانلودی متن کامل پایان نامه
با فرمت ورد word که قابل ویرایش و کپی کردن می باشند
موجود است
فرم در حال بارگذاری ...
[جمعه 1399-10-19] [ 11:21:00 ق.ظ ]
|