پایان نامه ارشد رشته کشاورزی : بررسی دو روش استخراج بر اسانس و ترکیبات شیمیایی دو گونه بومادران |
4
ارزش اقتصادی و صادرات گیاهان دارویی
4
کاربرد گیاهان دارویی
6
تاریخچه استخراج اسانس
7
اسانسگیری با مایکروویو
9
مکانیسم روش مایکروویو
9
نکات مهم در روش اسانسگیری با امواج مایکروویو
9
محاسن روش اسانسگیری همراه با امواج مایکروویو
10
معایب روش اسانسگیری همراه با امواج مایکروویو
10
اسانسها و خواص فیزیکی آنها
11
کاربرد اسانس
11
ترکیبات موجود در اسانسها
13
تفاوت اسانسها با روغنهای معمولی
14
استخراج اسانس از گیاهان
15
آماده سازی اندام های گیاهی برای تقطیر
16
تغییرات شیمیایی اسانسها در جریان تقطیر
16
نگهداری اسانس
17
انواع روشهای استخراج
18
تشخیص ترکیبات موجود در اسانس با استفاده از روشهای جداسازی
20
ترکیبات شیمیایی اسانسها
21
بومادران
23
عنوان
صفحه
مشخصات گیاه
24
تیمارهای مورد نیاز جهت برطرف کردن دوره خواب بذر
25
واریتههای مختلف بومادران
26
منشا بومادران
26
محل رویش در ایران
26
اقلیم مورد نیاز گیاه
26
بافت خاک مناسب رشد گیاه
27
ترکیبات شیمیایی
27
اسانس بومادران
27
اندام مورد استفاده
27
خواص درمانی
28
نکات احتیاطی
28
فصل دوم
فرآیند خشک کردن قبل از اسانسگیری
30
ی بر تحقیقات انجام گرفته
30
درمنه
32
فلفل سیاه
33
اسطخودوس
33
نعناع
34
مرزه
34
مرزنگوش
35
رزماری
35
مرکبات
36
مریم گلی
36
برگ بو
36
اکالیپتوس
37
عنوان
صفحه
گیاهان دیگر
37
فصل سوم
مواد و وسایل مورد نیاز
43
شناسایی و جمعآوری گیاه بومادران
43
خشککردن جهت اسانسگیری
43
تعیین درصد رطوبت گیاه
44
استخراج به روش تقطیر با آب
44
مشخصات دستگاه کلونجر
44
روش کار با کلونجر
45
استخراج با دستگاه مایکروویو
45
مشخصات دستگاه مایکروویو
46
روش کار با مایکروویو
46
شناسایی ترکیبات شیمیایی موجود در اسانس بومادران
47
مشخصات کروماتوگرافی گازی با طیف سنججرمی (GC/ MS)
47
فصل چهارم
بررسی توانهای مختلف مایکروویو بر بازده اسانس دو گونه بومادران
49
بررسی زمانهای مختلف مایکروویو بر بازده اسانس دو گونه بومادران
50
بررسی ترکیبات شیمیایی شناسایی شده با دو روش کلونجر و مایکروویو در گونهAchillea santolinaتوسط دستگاه GC/MS
51
بررسی ترکیبات شیمیایی شناسایی شده در گونهAchillea millefoliumتوسط دستگاه GC/MS
54
رابطه میان توان دستگاه و مواد خروجی در زمان یکسان (15 دقیقه)
57
رابطه میان زمان با مواد خروجی با قدرت 700 وات در زمانهای متفاوت
58
مقایسه توان با مهمترین ترکیبات تشکیلدهنده اسانسAchillea santolina
59
مقایسه توان با مهمترین ترکیبات تشکیلدهنده اسانسAchillea millefolium
59
مقایسه زمان با مهمترین ترکیبات تشکیلدهنده اسانسAchillea santolina
60
عنوان
صفحه
مقایسه توان با مهمترین ترکیبات تشکیلدهنده اسانسAchillea millefolium
61
فصل پنجم
بررسی بازده اسانس در دو روش مایکروویو و کلونجر
63
مقایسه ترکیبات شیمیایی اسانس دو گونه بومادران در دو روش مایکروویو و کلونجر
65
رابطه توان های متفاوت مایکروویو و مواد خروجی در زمان یکسان (15 دقیقه)
67
رابطه زمانهای متفاوت مایکروویو با مواد خروجی در قدرت یکسان (700 وات)
67
مقایسه ترکیبات شیمیایی اسانس در توان های مختلف مایکروویو
67
مقایسه ترکیبات شیمیایی اسانس در توان های مختلف مایکروویو
68
نتیجه گیری کلی
69
پیشنهادات
70
پیوستها
71
منابع
81
چکیده
استخراج، اولین مرحله اساسی را در تحقیقات گیاهان دارویی تشكیل میدهد و آمادهسازی عصارهها از گیاهان، نقطه شروعی برای جداسازی و خالصسازی اجزای شیمیایی در گیاهان هستند. روشهای مختلف استخراج به طور وسیعی به منظور بدست آوردن چنین تركیبهای طبیعی با ارزشی بررسی شدند. تقطیر با مایکروویو، فن آوری جهت استخراج سریع اسانسها از گیاهان معطر، ادویهای، بذور خشک و گیاهان دارویی میباشد.
فرم در حال بارگذاری ...
[پنجشنبه 1399-10-18] [ 12:38:00 ق.ظ ]
|