2-1- اهمیت پسته کاری ………………………………………………………………

6

2-2- تاریخچه و منشاء ………………………………………………………………………………

8

2-3- مناطق عمده پسته کاری در دنیا ………………………………………………………….

11

2-4- گیاهشناسی ……………………………………………………………………………

13

2-4-1-گیاهشناسی خانواده آناکاردیاسه ………………………………………………………..

13

2-4-2- گیاه شناسی جنس پسته (Pistacia) …………………………………………………………..

14

2-4-2-1-گونه های جنس پسته ……………………………………………………..

14

2-4-3-گیاهشناسی پسته اهلی (L.Pistacia vera) …………………………………………………………

17

2-4-3-1- ریشه ………………………………………………………………………..

17

2-4-3-2- تنه ……………………………………………………………………

17

2-4-3-3- تاج ……………………………………………………

18

2-4-3-4- برگ ……………………………………………………………

18

2-4-3-5- جوانه ………………………………………………………………………………………………………………..

19

2-4-3-6- ساختمان گل نر……………………………………………………………………………………………………

19

2-4-3-7- میوه ……………………………………………………………………..

20

2-4-4- نیاز سرمایی ……………………………………………………………………

20

2-4-5-گلدهی و گرده افشانی ……………………………………………………………………….

21

2-5- مواد آلی خاک …………………………………………………………………….

21

2-5-1- منابع مواد آلی خاک ……………………………………………….

21

2- 5-2- ساختمان شیمیایی مواد آلی ……………………………………………….

22

عنوان

صفحه

2-5-3- تجزیه مواد آلی در خاک …………………………………..

23

2-5-4- تأثیر شرایط محیطی در تجزیه مواد آلی خاک ………………………………………………………………..

25

2-5-5- نتایج تجزیه مواد آلی ………………………………………………………………..

27

2-5-5-1- تجزیه مواد کربن دار خاک ………………………………………………………….

28

2-5-5-1-1- تجزیه گلوسیدهای ساده …………………………………………………….

28

2-5-5-1-2- تجزیه نشاسته …………………………………………………….

29

2-5-5-1-3- تجزیه پکتین …………………………………………………….

30

2-5-5-1-4- تجزیه سلولز ………………………………………………………

31

2-5-5-1-5-تجزیه همی سلولز …………………………………………………………….

33

2-5-5-1-6- تجزیه لیگنین ………………………………………………………….

34

2-5-5-1-7- تجزیه تانن ها ………………………………………………………..

37

2-5-5-1-8- تجزیه صمغ ها ………………………………………………………..

38

2-5-5-1-9- تجزیه موم ها …………………………………………………..

38

2-5-5-2- تجزیه ترکیبات آلی ازت دار ……………………………………………………………………………………

39

2-5-5-2-1- تجزیه پروتئین ها ……………………………………………………………..

40

2-5-5-2-2- اسید نوکلئیک ………………………………………………………..

43

2-6- هوموس خاک …………………………………………………………………..

44

2-6-1- تشکیل هوموس …………………………………………………………………

44

2-6-2- ساختمان شیمیایی هوموس ………………………………………………………………..

45

2-6-3- نتیجه تجزیه هوموس ………………………………………………………………….

47

2-6-3-1- ازت………………………………………………………………………

47

2-6-3-2- فسفر ……………………………………………………………………………

49

2-6-3-3- گوگرد ………………………………………………………………………..

50

2-6-4- فرم های هوموس ……………………………………………………………………………

51

2-6-4-1- هوموس مول ……………………………………………………………………

52

عنوان

صفحه

2-6-4-2- هوموس مور ……………………………………………………………………

53

2-6-4-3- هوموس مودر ……………………………………………………………..

54

2-6-5- خواص هوموس ………………………………………………………………

54

2-6-6- نسبت C/N …………………………………………

58

2-6-7- مقدار هوموس خاکها …………………………………………………………..

61

2-6-8- حفظ تعادل هوموس در خاک ………………………………………………………………

62

2-7- مدیریت مواد آلی خاک ……………………………………………………………………

65

2-8- هدف از اجرای تحقیق ………………………………………………………………………………..

68

فصل سوم: مواد و روشها

3-1- محل انجام آزمایش ……………………………………………………………………………………

71

3-2- مواد گیاهی ………………………………………………………………………………

71

3-3- طرح آزمایشی و نحوه اجرا …………………………………………………………………………

73

3-4- اندازه گیری شاخص های اكوفیزیولوژیك ……………………………………………………………..

75

3 -4-1- تعیین میزان فتوسنتز، تعرق، هدایت روزنه ای، مقاومت روزنه ای و دمای برگ ……………………….

75

3-4-2- تعیین فلورسانس كلروفیل ………………………………………………………………….

76

3-4-3- اندازه گیری میزان كلروفیل برگ ………………………………………………….

77

فصل چهارم: نتایج و بحث

4-1- نتایج …………………………………………………………………………………………..

79

4-1-1- اثر انواعاسید هیومیکدر رشد شاخه ……………………………………………………

84

4-1-2- اثر انواع اسید هیومیک در دور تنه …………………………………………………….

85

4-1-3- اثر انواع اسید هیومیک در تعداد جوانه باقی مانده ……………………………………

86

4-1-4- اثر انواع اسید هیومیک در تعداد جوانه ریزش کرده ………………………..

87

پایان نامه و مقاله

4-1-5- اثر انواع اسید هیومیک بر وزن پوست تر …………………………………………………..

88

4-1-6- اثر انواع اسید هیومیک بر وزن پسته تر ……………………………………………….

89

عنوان

صفحه

4-1-7- اثر انواع اسید هیومیک بر وزن پسته خشک ………………………………………………

90

4-1-8- اثر انواع اسید هیومیک بر وزن پوست خشک ………………………………….

91

4-1-9- اثر انواع اسید هیومیک بر تعداد پسته های خندان ………………………………

92

4-1-10-اثر انواع اسید هیومیک بر تعداد پسته های پوک ……………………………………..

93

4-1-11- اثر انواع اسید هیومیک بر تعداد پسته های دهن بست …………………………………

94

4-1-12- اثر انواع اسید هیومیک بر تعداد پسته های گو ……………………………………….

95

4-1-13- اثر انواع اسید هیومیک بر تعداد پسته های زود خندان ………………………………..

96

4-1-14- اثر انواع اسید هیومیک بر تعداد پسته های با ترک نامنظم …………………………..

97

4-1-15- اثر انواع اسید هیومیک بر انس پسته های تیمارشده ……………………………………

98

4-1-16- اثر انواع اسید هیومیک بر غلظت کلرفیل a …………………………………………………………

99

4-1-17- اثر انواع اسید هیومیک بر غلظت کلرفیل b …………………………………………………………

100

4-1-18- اثر انواع اسید هیومیک بر غلظت کاروتنوئید ……………………………………..

101

4-1-19- اثر انواع اسید هیومیک بر سطح برگ ……………………………………………….

102

4-20- اثر انواع اسید هیومیک بر غلظت عنصر ازت ………………………………………….

103

4-1-21- اثر انواع اسید هیومیک بر غلظت عنصر فسفر ………………………………….

104

4-1-22- اثر انواع اسید هیومیک بر غلظت عنصر پتاسیم ………………………………………..

105

4-1-23- اثر انواع اسید هیومیک بر غلظت عنصر کلسیم …………………………………….

106

4-1-24- اثر انواع اسید هیومیک بر غلظت عنصر منیزیم ……………………………………..

107

4-1-25-اثر انواع اسید هیومیک بر غلظت عنصر آهن ………………………………………….

108

4-1-26- اثر انواع اسید هیومیک بر غلظت عنصر روی ……………………………………….

109

4-1-27- اثر انواع اسید هیومیک بر غلظت عنصر منگنز ………………………………………..

110

4-1-28- اثر انواع اسید هیومیک بر غلظت عنصر مس ………………………………………..

111

4-1-29- اثر انواع اسید هیومیک بر غلظت عنصر بُر ………………………………………………..

112

4-1-30- شاخص های اکوفیزیولوژیکی …………………………………………………

113

4-1-30-1- اثر انواع اسید هیومیک بر میزان سرعت فتوسنتز ………………………………….

113

عنوان

صفحه

4-1-30-2- اثر انواع اسید هیومیک بر میزان هدایت روزنه ای …………………………………..

114

4-1-30-3- اثر انواع اسید هیومیک بر میزان مقاومت روزنه ای ……………………………………….

115

4-1-30-4- اثر انواع اسید هیومیک بر میزان تعرق ……………………………………………….

116

4-1-30-5- اثر انواع اسید هیومیک بر میزان فلورسانس کلروفیل متغیر به حداکثر ……………………………..

117

4-2- بحث ……………………………………………………………………………………………….

118

پیشنهادات ……………………………………………………………………….

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...