2-8-2-1- مرفولوژی گیاه کاساوا 23

2-8-3- فرآوری وتبدیل کاساوا 25

2-9- معرفی پونه ( مرز نجوش ) 26

2-9-2- محل رویش 27

2-9-3- آثار فارماکولوژیک پونه 28

2-9-3-1- اثرات ضدمیکروبی 29

2-9-3-2- اثرات ضد باکتری 29

2-9-3-3- اثر ضد ویروسی 29

2-9-3-4- اثر ضد مخمر و ضد قارچی 30

2-9-3-5- اثرات ضد انگلی 30

2-9-3-6- اثرات آنتی اکسیدان پونه 30

2-10- استفاده بالینی گیاه 31

2-11- اساس عملکرد عصاره روی باکتری ها 31

2-12- خواص کاربردی فیلمهای نشاسته ای 35

2-12-1- بازدارندگی نسبت به بخار آب 35

2-12-2- بازدارندگی نسبت به گازها و ترکیبات فرار 35

2-12-3- خواص مکانیکی 36

2-12-3-1- ارزیابی خواص مکانیکی فیلمهای بیوپلیمری 36

2-12-3-3- رنگ 37

فصل سوم: مواد و روشها 39

پایان نامه

3-1- مواد شیمیایی 40

3-2- آماده سازی فیلم 40

3-3- استخراج عصاره آبی و متانولی 42

3-4- ضخامت فیلم 43

3-5- اندازه گیری میزان رطوبت فیلمها 43

3-6- اندازه گیری میزان جذب آب فیلمها 43

3-7- ویژگیهای مکانیکی 44

3-8- اندازه گیری رنگ 45

3-9- نفوذپذیری به بخار آب (WVP) 46

3-10- ارزیابی FTIR برای کنش متقابل شیمیایی 47

3-11- حلالیت فیلمها (Solubility) 47

3-12- اندازگیری کدورت (uv-vis) 49

3-13- نفوذپذیری نسبت به اکسیژن (OP) 49

3-14- آزمایش ضد میکروبی 50

3-15- تحلیل آماری 51

فصل چهارم: بحث و نتایج 53

4-1- ارزیابی کیفی فیلمها 54

4-2- نمودارUV-Visible Spectroscopy 54

4-3-اندازه گیری رطوبت 56

4-4- اندازه گیری حلالیت 56

4-5-اندازه گیری میزان جذب آب 58

4-6- اندازه گیری ویژگیهای مکانیکی 59

4-7- تعیین میزان نفوذپذیری به بخارآب (WVP) 61

4-8- نفوذ پذیری به اکسیژن 62

4-9- خواص رنگ سنجی 63

4-10- آنالیز FTIR یا Infred Spectroscopy 65

4-11- خواص ضد میکروبی فیلمهای خوراکی 66

فصل پنجم: نتیجه گیری و پیشنهادات 71

5-1- نتیجه گیری 72

5-2- پیشنهادات 73

منابع 74

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...