پایان نامه ارشد رشته کشاورزی : بررسی اثر عصاره پونه کوهی بر خواص فیزیکوشیمیایی فیلم نشاسته کاساوا |
2-8-2-1- مرفولوژی گیاه کاساوا 23
2-8-3- فرآوری وتبدیل کاساوا 25
2-9- معرفی پونه ( مرز نجوش ) 26
2-9-2- محل رویش 27
2-9-3- آثار فارماکولوژیک پونه 28
2-9-3-1- اثرات ضدمیکروبی 29
2-9-3-2- اثرات ضد باکتری 29
2-9-3-3- اثر ضد ویروسی 29
2-9-3-4- اثر ضد مخمر و ضد قارچی 30
2-9-3-5- اثرات ضد انگلی 30
2-9-3-6- اثرات آنتی اکسیدان پونه 30
2-10- استفاده بالینی گیاه 31
2-11- اساس عملکرد عصاره روی باکتری ها 31
2-12- خواص کاربردی فیلمهای نشاسته ای 35
2-12-1- بازدارندگی نسبت به بخار آب 35
2-12-2- بازدارندگی نسبت به گازها و ترکیبات فرار 35
2-12-3- خواص مکانیکی 36
2-12-3-1- ارزیابی خواص مکانیکی فیلمهای بیوپلیمری 36
2-12-3-3- رنگ 37
فصل سوم: مواد و روشها 39
3-1- مواد شیمیایی 40
3-2- آماده سازی فیلم 40
3-3- استخراج عصاره آبی و متانولی 42
3-4- ضخامت فیلم 43
3-5- اندازه گیری میزان رطوبت فیلمها 43
3-6- اندازه گیری میزان جذب آب فیلمها 43
3-7- ویژگیهای مکانیکی 44
3-8- اندازه گیری رنگ 45
3-9- نفوذپذیری به بخار آب (WVP) 46
3-10- ارزیابی FTIR برای کنش متقابل شیمیایی 47
3-11- حلالیت فیلمها (Solubility) 47
3-12- اندازگیری کدورت (uv-vis) 49
3-13- نفوذپذیری نسبت به اکسیژن (OP) 49
3-14- آزمایش ضد میکروبی 50
3-15- تحلیل آماری 51
فصل چهارم: بحث و نتایج 53
4-1- ارزیابی کیفی فیلمها 54
4-2- نمودارUV-Visible Spectroscopy 54
4-3-اندازه گیری رطوبت 56
4-4- اندازه گیری حلالیت 56
4-5-اندازه گیری میزان جذب آب 58
4-6- اندازه گیری ویژگیهای مکانیکی 59
4-7- تعیین میزان نفوذپذیری به بخارآب (WVP) 61
4-8- نفوذ پذیری به اکسیژن 62
4-9- خواص رنگ سنجی 63
4-10- آنالیز FTIR یا Infred Spectroscopy 65
4-11- خواص ضد میکروبی فیلمهای خوراکی 66
فصل پنجم: نتیجه گیری و پیشنهادات 71
5-1- نتیجه گیری 72
5-2- پیشنهادات 73
منابع 74
فرم در حال بارگذاری ...
[پنجشنبه 1399-10-18] [ 12:27:00 ق.ظ ]
|