پایان نامه ارشد رشته مدیریت : بررسی رابطه استراتژی رقابتی، ساختار سازمانی و عملکرد شرکت های صنعت مواد غذایی |
2-1- اهمیت و ضرورت موضوع.. 4
3-1- گزاره های تحقیق… 6
1-3-1- پرسش های اصلی و فرعی.. 6
2-3-1- فرضیه های تحقیق.. 7
3-3-1- هدف های تحقیق یا نتایج مورد انتظار 7
4-3-1- متغیرهای تحقیق.. 7
4-1- روش کلی تحقیق… 10
1-4-1- قلمرو مکانی-جامعه تحقیق.. 10
2-4-1- قلمرو زمانی تحقیق.. 10
3-4-1- روش نمونه گیری و تخمین حجم جامعه. 10
4-4-1- روشهای گردآوری داده ها و ابزار مورد استفاده برای آن.. 11
5-4-1- روشهای تحلیل داده ها 11
5-1- شرح واژه ها و اصطلاحات تحقیق… 11
فصل دوم
مقدمه.. 13
1-2- استراتژی… 13
1-1-2- پیشینه استراتژی.. 13
2-1-2- رویکردها به استراتژی.. 16
1-2-1-2- رویکردهای استراتژی مبتنی بر زمان شکل گیری استراتژی… 18
3-1-2- انواع استراتژی.. 21
1-3-1-2- انواع استراتژی های سازمانی… 21
2-3-1-2- تقسیم بندی استراتژی ها بر اساس سطوح سلسله مراتب سازمانی… 23
4-1-2- استراتژی های رقابتی.. 24
1-4-1-2- استراتژی هزینه کمتر. 25
2-4-1-2- استراتژی تمایز. 26
5-1-2- رابطه ساختار صنعت و استراتژی رقابتی 30
2-2- ساختار سازمانی… 32
1-2-2- تحقیقات مینتزبرگ در مورد انواع ساختارهای سازمانی.. 33
2-2-2- ابعاد مهم ساختار سازمانی.. 35
1-2-2-2- تمرکز. 35
2-2-2-2- رسمیت…. 35
3-2-2-2- پیچیدگی… 37
3-2-2- سیر تکامل ساختارهای سازمانی 39
3-2- پیکربندی ساختار و استراتژی… 42
1-3-2- رویکردهای مرتبط برای پیکربندی ساختار و استراتژی… 43
4-2- دیدگاه های مطرح در زمینه ارتباط استراتژی و ساختار. 4
1-4-2- رویکرد اقتضایی… 45
1-4-2- رویکرد مبتنی بر منابع 51
5-2- عملکرد سازمانی… 54
1-5-2-شاخص های سنجشعملکرد. 55
6-2- پیشینه تحقیق… 56
7-2- چارچوب نظری تحقیق… 61
جمع بندی مطالب… 64
فصل سوم
مقدمه.. 66
1-3- روش تحقیق… 66
1-1-3- برحسب هدف… 66
2-1-3- برحسب گردآوری داده ها 67
2-3- جامعه آماری… 67
3-3- روش نمونه گیری 68
4-3- تعیین حجم نمونه.. 68
5-3- روش جمع آوری اطلاعات… 69
6-3- روایی پرسشنامه 70
7-3- پایایی پرسشنامه 70
8-3- روش تجزیه و تحلیل داده ها 71
1-8-3- آزمون کولموگروف – اسمیرنوف… 71
2-8-3- آزمون میانگین… 72
3-8-3- معادلات ساختاری… 73
فصل چهارم
مقدمه.. 75
1-4- توصیف داده های مربوط به ویژگی های جمعیت شناختی پاسخ دهندگان 75
1-1-4- وضعیت افراد پاسخ دهنده از نظر جنسیت…. 75
2-1-4- وضعیت افراد پاسخ دهنده از نظر سن… 76
3-1-4- وضعیت افراد پاسخ دهنده از نظر میزان تحصیلات… 77
4-1-4- وضعیت افراد پاسخ دهنده از نظر سابقه خدمت…. 78
5-1-4- وضعیت افراد پاسخ دهنده از نظر وضعیت استخدامی… 78
6-1-4- وضعیت افراد پاسخ دهنده از نظر عنوان شغلی… 79
2-4-آزمون کولموگروف اسمیرنوف… 80
3-4-بررسی وضعیت متغیرهای سه گانه در شرکت های فعال صنعت غذایی… 81
1-3-4- بررسی وضعیت ساختار سازمانی شرکت های فعال در صنعت غذایی… 81
2-3-4- بررسی وضعیت استراتژی کسب و کار شرکت های فعال در صنعت غذایی… 82
3-3-4- بررسی وضعیت عملکرد شرکت های فعال در صنعت غذایی… 83
4-4-بررسی تحلیل عاملی متغیرهای تحقیق.. 84
1-4-4- بررسی متغیر تمرکز. 85
2-4-4- بررسی متغیر رسمیت…. 89
3-4-4- بررسی متغیر استفاده از رسمیت…. 92
4-4-4- بررسی متغیر پیچیدگی… 95
5-4-4- بررسی متغیر رهبری هزینه. 98
6-4-4- بررسی متغیر تمایز در بازاریابی… 101
7-4-4- بررسی متغیر تمایز در نوآوری… 103
8-4-4- بررسی متغیر عملکرد. 106
9-4-4- بررسی مدل مفهومی تحقیق… 109
5-4- آزمون فرضیه های تحقیق… 111
فصل پنجم
مقدمه.. 116
1-5- پاسخ به فرضیه های پژوهشی… 116
1-1-5- فرضیه 1.. 116
2-1-5- فرضیه 2.. 117
3-1-5- فرضیه 3.. 117
4-1-5- فرضیه 4.. 117
2-5- پیوند یافته ها با پژوهش های پیشین… 118
3-5- پیشنهاد های تحقیق… 119
4-5- پیشنهاد برای پژوهش های آتی… 120
5-5- محدودیت های تحقیق… 121
فهرست منابع.. 121
فرم در حال بارگذاری ...
[چهارشنبه 1399-10-17] [ 02:37:00 ب.ظ ]
|