پایان نامه ارشد رشته زیست شناسی : پراکنش وتنوع قارچMacrophomina phaseolina (Tassi) Goid |
2-12- مدیریت کنترل بیماری………………………………………………………………… 38
2-12-1- آبیاری و تأمین رطوبت مناسب خاک در ماههای خشک……………………………. 38
2-12-2- آلودگی بذر به قارچ عامل بیماری ………………………………………………… 38
2-12-3- تناوب زراعی……………………………………………………………………… 39
2-12-4- تأثیر عملیات شخمزنی در تراکم جمعیت قارچM. phaseolinaدر خاک……….. 40
2-12-5- حذف اندامهای آلوده محصول بعد از برداشت…………………………………….. 40
فصل سوم : مواد و روشها
3-1- نمونه برداری، جداسازی و خالص سازی قارچ عامل بیماری…………………………… 42
3-1-1- نمونه برداری……………………………………………………………………….. 42
3-1-2- جدا سازی و خالص سازی قارچ عامل بیماری……………………………………… 43
3-2- گروهبندی جدایههای قارچM. phaseolinaاز مناطق مختلف مازندران با استفاده
از محیط کشت اختصاصی کلرات پتاسیم…………………………………………………….. 44
3-3- تعیین درصد آلودگی مزارع سویا به پوسیدگی ذغالی…………………………………… 46
3-4- تعیین جمعیت اسکلروتهای قارچ در خاک…………………………………………… 47
3-5- تعیین درصد آلودگی بذر………………………………………………………………. 49
3-6- ارزیابی بیماری پوسیدگی ذغالی در مراحل مختلف رشدی گیاه سویا…………………… 50
3-7- اندازهگیری وزن صد دانه………………………………………………………………. 52
3-8- تعیین دمای کمینه، بهینه و بیشینهی سرعت رشد پرگنههای قارچ……………………….. 52
فصل چهارم : نتایج
4-1- جدایههای قارچ عامل بیماری………………………………………………………….. 55
4-2- علائم بیماری پوسیدگی زغالی ناشی از قارچM. phaseolina……………………….56
4-3- مشخصات قارچ عامل بیماری(M. phaseolina)……………………………………… 61
4-4- پراکنش قارچ عامل بیماری در استان مازندران…………………………………………. 63
4-5- گروهبندی جدایههای قارچM. phaseolinaدر محیط کلرات پتاسیم…………………. 64
4-6- جمعیت اسکلروتهای قارچ عامل بیماری در خاک……………………………………. 70
فرم در حال بارگذاری ...
[پنجشنبه 1399-10-18] [ 12:42:00 ق.ظ ]
|