میزان کافی غذا 21

سالم بودن غذا 22

حساسیت به غذا 22

عادات رژیم غذایی.. 23

گفتار سوم: تعریف مصرف کننده. 24

گفتار چهارم: تعریف عمده فروش، خرده فروش…. 24

بند اول-عمده فروش: 24

بند دوم- خرده فروش: 25

مبحث دوم: انواع مسئولیت… 25

بند 2: اقسام مسئولیت… 27

الف) مسئولیت اخلاقی.. 27

ب) مسئولیت حقوقی.. 27

1-مسئولیت مدنی.. 28

2-مسئولیت كیفری.. 29

مبحث سوم: مقایسه مسئولیت مدنی با سایر مسئولیت ها. 30

گفتار اول: انواع مقایسه. 30

بند 1: مقایسه مسئولیت مدنی با مسئولیت اخلاقی.. 30

بند 2: مقایسه مسئولیت مدنی با مسئولیت كیفری.. 31

بند 3: مقایسه مسؤولیت مدنی با مسؤولیت اداری.. 32

گفتار دوم:مسئولیت قراردادی… 33

مسئولیت قراردادی.. 33

شرایط ایجاد مسئولیت قراردادی… 34

الف: وجود قرارداد. 34

ب: رابطه علیت بین خسارت و عدم اجرای قرارداد. 34

آثار عدم اجرای تعهد. 35

جبران خساراتقراردادی.. 35

گفتار سوم: مسئولیت غیر قراردادی… 36

بند اول: مبانی الزامات خارج از قرار داد. 37

الف- نظریه ی تقصیر. 37

انتقادات واردشده بر نظریه ی تقصیر. 38

ب- نظریه ی ایجاد خطر. 38

انتقادات واردشده بر نظریه ی ایجاد خطر. 39

ج- نظریه های مختلط.. 39

اسباب (موجبات یا منابع) الزامات خارج از قرار داد. 40

فصل دوم: 45

مسئولیت مدنی تولید کننده موادغذایی… 45

مبحث اول:ارکان و مسئولیت تولیدکننده مواد غذایی… 46

گفتار اول: فعل زیان بار 46

بند اول:دفاع مشروع. 47

بند دوم: امر آمر قانونی.. 48

اجبار و اكراه 48

مقالات و پایان نامه ارشد

گفتار دوم: لزوم وجود ضرر و شرایط آن.. 48

الف: اقسام ضرر 50

ب: شرایط ضرر قابل جبران.. 55

گفتار سوم: رابطه سببیت… 59

ب: موارد زوال رابطه سببیت… 61

مبحث دوم: مبنای مسئولیت مدنی تولیدکننده مواد غذایی… 68

گفتار اول:مبنای قراردادی مسئولیت تولیدکننده مواد غذایی… 68

بند اول: شرایط تحقق مسئولیت قراردادی.. 68

الف- وجود قرارداد. 69

ب) رابطه علیت بین خسارت و عدم اجرای قرارداد. 70

ب- نقض قرارداد. 70

جبران خسارات قراردادی.. 71

ج- ورود خسارت در اثر نقض تعهد یا تأخیر در اجرای قرارداد. 72

بند دوم: تضمین ایمنی محصول.. 72

ب: تضمین صریح.. 76

بند سوم: تضمین در برابر آخرین مصرف کننده 82

گفتار دوم:مسئولیت خارج از قرارداد. 87

بند اول: اصل نسبیت قراردادی.. 87

بند دوم: مسئولیت مبتنی بر تقصیر. 90

بند سوم: مسئولیت بر مبنای تسبیب… 93

بند چهارم: فرض علم تولیدکننده و توزیع كنندة موادغذایی نسبت به عیوب پنهانی و سوءنیت وی.. 94

بند پنجم: مسئولیت محض…. 96

الف:تعریف و انواع مسئولیت محض…. 100

مسؤولیت محض ساده 101

مسؤولیت محض با پذیرش دفاع تقصیر مشارکتی یا نسبی.. 103

ب:وضعیت قوه قاهره در اثبات مسئولیت… 104

فصل سوم: 107

قلمرو مسئولیت تولید کنندگان مواد غذایی و آثار آن.. 107

مبحث اول:قلمرو مسئولیت… 108

گفتار اول: عیب، شرایط و ارکان آن.. 108

بند اول: تعریف عیب… 108

بند دوم: شرایط عیب موجود مسولیت… 110

الف: مخفی بودن عیب… 110

ب: ورود ضرر در اثر عیب… 111

ج: زمان ایجاد عیب در مواد غذایی.. 112

د: ایمنی – خطر. 113

بند سوم: انواع عیب… 115

الف: عیب درروندتولید محصولات جدید. 115

1- ضابطه انتظار مصرف کننده 115

2- ضابطه سود- خطر: 116

3- ضابطه دوطرفه: 116

ب: عیب درروند تولید. 117

گفتار دوم: تعهد به آگاه سازی… 117

بند اول: راهنمایی و هشدار به عنوان تعهدی قراردادی.. 120

بند دوم: راهنمایی و هشدار به عنوان تعهدی غیر قراردادی.. 122

بند سوم: شیوه ها و موارد هشدار 122

مبحث دوم:آثار مسئولیت تولیدکننده مواد غذایی… 124

گفتار اول:وضعیت شرط عدم مسئولیت… 124

بند اول: معایب و فواید شرط عدم مسئولیت… 125

معایب… 125

بند دوم: اثر شرط عدم مسئولیت… 126

گفتار دوم: موارد معافیت تولیدکننده. 128

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...