پایان نامه ارشد تربیت بدنی: تاثیر یک دوره تمرین استقامتی ومکمل سازی عصاره آبی دانه شنبلیله بر سطوح ویسفاتین و واسپین … |
………….24
4-2 تفسیر داده ها……………………………………………………………………………………………42
4-2-1 فرضیه اول …………………………………………………………………………………………42
4-2-2 فرضیه دوم …………………………………………………………………………………………..25
4-2-3 فرضیه سوم ……………………………………………………………………………………26
4-2-4فرضیه چهارم ……………………………………………………………………………………….. 28
4-2-5فرضیه پنجم …………………………………………………………………………………………..29
4-2-6 فرضیه ششم ………………………………………………………………………………………….30
4-2- 7 فرضیه هفتم …………………………………………………………………………………………31
4-2-8 فرضیه هشتم …………………………………………………………………………………………32
4-2-9 فرضیه نهم ……………………………………………………………………………………………34
4-2-10فرضیه دهم ………………………………………………………………………………………….35
فصل پنجم : بحث و نتیجه گیری
5-1 مقدمه……………………………………………………………………………………………………. 41
5-2 بحث و تفسیر نتایج ……………………………………………………………………………………..41
5-3نتیجه گیری ………………………………………………………………………………………………45
5-4 پیشنهادات برخاسته از تحقیق ………………………………………………………………………… 45
5-5 پیشنهادات برای تحقیقات بعدی……………………………………………………………………….. 46
منابع و مآخذ ………………………………………………………………………………………………….47
چکیده انگلیسی …………………………………………………………………………………………..52
چکیده:
فرم در حال بارگذاری ...
[چهارشنبه 1399-10-17] [ 01:58:00 ب.ظ ]
|