دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد رشته کشاورزی : بررسی اپیدمیولوژی بیماری مومیایی درختان میوه هسته دار |
فصل سوم: نتایج
وضعیت کلی بیماری های درختان هسته دار. 61
احتمال وقوع بیماری.. 75
فصل چهارم: بحث
بحث… 79
فهرست منابع. 84
چکیده انگلیسی.. 89
فهرست جداول
عنوان………………………………………….. صفحه
جدول 1-2 موقعیت جغرافیایی مناطق مورد بررسی.. 52
جدول 2-2. تقویم فنولوژی درختان هسته دار استان گلستان. 58
جدول 3-2. فهرست متغیرهای آب و هوایی مورد استفاده در مدل سازی اپیدمی بیماری مومیایی درختان هسته دار 58
جدول 4-2 فهرست متغیرهای زراعی مورد استفاده در مدل سازی اپیدمی بیماری مومیایی درختان هسته دار 59
جدول 5-2 فهرست متغیرهای وابسته (Y) مورد استفاده در مدل سازی اپیدمی بیماری مومیایی درختان هسته دار 60
جدول 1-3 در صد آلودگی باغات استان گلستان به بیماری های مختلف به تفکیک هر منطقه 63
جدول2-3. نتیجه گیری از سه روش مختلف درباره ی مناسب بودن متغیرها جهت مدل سازی و دو متغیر وابسته (Y) 63
جدول3-3 وضعیت معنی داری متغیرهای مختلف در دوره ی زمانی 1 (کل زمستان)اپیدمی بیماری پوسیدگی قهوه ای درختان میوه هسته دار بر اساس تحلیل تشخیصی (Epi) و(Mon) و رگرسیون لجستیک (Epi 64
جدول4-3 وضعیت معنی داری متغیرهای مختلف در دوره ی زمانی 2 (بهمن ماه)اپیدمی پوسیدگی قهوه ای درختان میوه هسته دار بر اساس تحلیل تشخیصی (Epi) و(Mon) و رگرسیون لجستیک (Epi بیماری) 65
جدول5-3 وضعیت معنی داری متغیرهای مختلف در دوره ی زمانی 3 (اسفند ماه)اپیدمی بیماری پوسیدگی قهوه ای درختان میوه هسته دار بر اساس تحلیل تشخیصی (Epi) و(Mon) و رگرسیون لجستیک (Epi) 66
جدول6-3 وضعیت معنی داری متغیرهای مختلف در دوره ی زمانی 4 (نیمه اول اسفند)اپیدمی بیماری پوسیدگی قهوه ای درختان میوه هسته دار بر اساس تحلیل تشخیصی (Epi) و(Mon) و رگرسیون لجستیک (Epi) 68
جدول7-3 وضعیت معنی داری متغیرهای مختلف در دوره ی زمانی 5 (نیمه دوم اسفند)اپیدمی بیماری پوسیدگی قهوه ای درختان میوه هسته دار بر اساس تحلیل تشخیصی (Epi) و(Mon) و رگرسیون لجستیک (Epi) 69
جدول8-3 وضعیت معنی داری متغیرهای مختلف در دوره ی زمانی 6 (نیمه اول فروردین)اپیدمی بیماری پوسیدگی قهوه ای درختان میوه هسته دار بر اساس تحلیل تشخیصی (Epi) و(Mon) و رگرسیون لجستیک (Epi) 70
جدول9-3وضعیت معنی داری متغیرهای مختلف در دوره ی زمانی 7 (فروردین ماه)اپیدمی بیماری پوسیدگی قهوه ای درختان میوه هسته دار بر اساس تحلیل تشخیصی (Epi) و(Mon) و رگرسیون لجستیک (Epi) 71
چدول10-3 نتایج مدل سازی اپیدمی های بیماری پوسیدگی قهوه ای درختان میوه هسته دار بر اساس متغیرهای زراعی با استفاده از روش آماری رگرسیون ساده 73
چدول11-3- نتایج مدل سازی اپیدمی های بیماری پوسیدگی قهوه ای درختان میوه هسته دار بر اساس متغیرهای زراعی با استفاده از روش آماری آنالیز تشخیصی.. 73
جدول12-3 نتایج مدل سازی اپیدمی های بیماری پوسیدگی قهوه ای درختان میوه هسته دار بر اساس متغیرهای زراعی با استفاده از روش آماری رگرسیون لجستیک… 74
جدول13-3- معادله ی به ترین مدل های پیش بینی احتمال وقوع اپیدمی های بیماری پوسیدگی قهوه ای درختان میوه هسته دار بر اساس متغیرهای زراعی با استفاده از روش آماری رگرسیون لجستیک و آنالیز تشخیصی..
فهرست شکل ها
عنوان……………………………………….. صفحه
شكل 1-1. پراکنش Monilina fructigena با میزبان سیب و آلودر سال 2000. 5
شکل 2-1. پراکنش Monilina laxa با میزبان سیب و آلو در سال 1991. 5
شكل3-1 پراکنش Monilina fructicola با میزبانی آلو در سال 1999. 6
شكل 4-1 – رشد میسلیوم Monilina fructicolaدر محیط کشت همراه با قارچکش،حساس (S) و مقاوم ® 7
شكل 5-1 علایم ناشی از قارچ Monilinia fructicola در مراحل مختلف رشدی درخت آلو، عامل پوسیدگی قهوه ای A)سوختگی شکوفه در بهار، B)ریزش شکوفه های خشکیده،C)برگ و سیخک های خشکیده،D)شانکر شاخه،E)پوسیدگی میوه نارس، F)پوسیدگی میوه رسیده وG)مومیایی روی درخت… 13
شكل6-1. علایم آلودگیMonilina fructicolaروی برگدرخت آلو. 14
شكل7- پوسیدگی قهوهایمیوه ی سبز آلو توسط قارچ Monilina fructicola. 14
شكل8-1 خوشه های مومیایی آلو بر اثر Monilina fructicola. 15
شكل9-1. علایم سوختگی شاخه ها و شکوفه ها براثر قارچ Monilina fructicola. 16
شكل10-1 علایم پوسیدگی و اسپورقارچMonilina fructicolaدر روی میوه ی هلو. 16
شكل11-1 علایم پوسیدگی و مومیایی میوه ی آلبالوبراثرقارچ Monilina fructicola. 17
شکل12-1 – اسپور قارچ پوسیدگی قهوه ای با عامل قارچ Monilina fructicolaروی آلو استانلی.. 17
شکل 13-1 علایم پژمردگی مادگی(فلش) و بساک شکوفه در اثر قارچ پوسیدگی قهوهای.. 18
شکل14-1 علایم سوختگی شکوفه، شانکر شاخه و مومیاییدر اثر قارچ پوسیدگی قهوهای درختان میوهی هسته دار 19
شکل 15-1 علایم پوسیدگی قهوه ایروی میوهی هلو، B)علایم پوسیدگی قهوهای میوهی رسیدهی هلوهمراه اسپور قارچMonilinia fructicola،C)میوهی مومیایی هلو روی درخت… 20
شکل 16-1 آلودگی شاخه و ترکه هابراثر قارچ پوسیدگی قهوه ای.. 21
شکل 17-1 پرگنهی کشتMonilinia fructicola (چپ) وMonilinia laxa (راست) روی محیط.. 23
شکل 18-1 برشی از آسکوآسکوسپور آپوتسیوم وشکل آپوتسیومهای تولید شده از مومیایی هلو روی سطح خاک 24
شکل 19-1 – میسلیوم گسترده در حال رشد Monilinia fructicola در محیطPDA بعد از 18-24 ساعت… 25
شکل20-1 پرگنهی قارچهایMonilinia laxa (چپ)، Monilinia fructigena(راست) و Monilinia fructicola(زیر) خالص شده از هسته میوه فاسد. 26
شکل 21-1 آپوتسیوم های تولید شده از مومیایی های کف باغ، تیره رنگ (قدیمی) و روشن (جدید) و جلبک های سبز نشانهی رطوبت در خاک که شرایط مساعد برای تولید قارچ پوسیدگی قهوهای را فراهم می کند. 30
شکل 22-1 کنیدی هایMonilinia fructicola روی شاخه،(Bکنیدی هایMonilinia fructicola در میوه پوسیده آلو 31
شکل 23-1 نمودار از تراکم اسپور Monilinia fructicolaو Monilinia laxaاز 2 منطقه آلوده در کالیفرنیا 31
شکل 24-1 چرخهی بیماری پوسیدگی قهوهای درختان میوهی هسته دار ناشی از گونه های قارچ Monilinia spp. 33
شکل25-1 مرا حل فنولوژیکی از پیشرفت پوسیدگی قهوهای در شکوفهی آلو. 34
شکل 26-1 – درصد آلودگی بیماری پوسیدگی قهوهای در مراحل رشدی مختلف درخت آلو : A ) درصد آلودگی شکوفهها، B ) درصد آلودگی نهان میوه 35
شکل27-1 شکوفههای بهاری اولین بافتهای حساس به قارچ پوسیدگی قهوهای.. 37
شکل28-1 منبعی از کنیدی قارچ پوسیدگی قهوهای در مو میایی روی درخت… 37
شکل29-1 آسکوسپورهای خارج شده از آپوتسیوم قارچ عامل بیماری پوسیدگی قهوهای درختان میوهی هستهدار 38
شکل30-1 زردی و نازک شدن برگ ها و ترکه هابه وسیله شانکر پوسیدگی قهوه ای.. 39
شکل31-1 شانکر همراه تولید صمغ و اسپور بعد ازگذشت 5-6 هفته با شرایط محیطی مساعداز شیوع قارچ پوسیدگی قهوهای 40
شکل32-1 اسپورقارچ پوسیدگی قهوهای روی میوه نارس هلو. 40
فرم در حال بارگذاری ...
[پنجشنبه 1399-10-18] [ 12:54:00 ق.ظ ]
|